mallen·Zelfgemaakte zeepjes

Nieuwe mallen besteld

In Nederland heb ik nog niet veel geluk gehad met het vinden van verschillende mallen. Ik heb alleen nog een aantal mallen met in de vorm van fruit en één met hartjes gevonden. Leuk hoor! Maar wat andere thema’s zou ik ook leuk vinden! Dus ben ik op internet op zoek gegaan, Ali Express om precies te zijn.

Super goedkoop en heel erg ruim aanbod! Enige nadeel is de heeeele lange levertijd, het kan namelijk ongeveer een maand duren voor iets binnen is.

Ik had al een keer eerder bij Ali Express zitten kijken, maar nu toch de knoop doorgehakt! Ik heb heel veel leuke dingen gezien, maar mijn keuze is uiteindelijk op vier verschillende mallen gevallen:

  • Gummybeertjes. Volgens mij is het officieel een mal om de eetbare gummy beertjes te maken, maar volgens de advertentie kan je er ook ijsblokjes, chocola of zeep mee maken. Top!
  • Legoblokjes. Hoe grappig is dat?! jammer dat de onderkant geen gaatjes heeft, anders had ik er iets mee kunnen bouwen!
  • Roosjes. Ik heet Rosa, waardoor ik eigenlijk altijd wel iets met rozen gehad heb, roosjes konden dus niet ontbreken..
  • Veren. Ik ben een beetje bang dat ze wat te dun zijn, maar kijk nou wat leuk ze er uit zien! Voor 1 euro durf ik dat risico wel aan.

Zodra ze binnen zijn, zal ik er wat zeepjes mee maken, maar voor nu moeten jullie het (net als ik) nog even doen met de plaatjes van internet:

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe mallen besteld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s